14.1.2015 – Malenami´s vardagsrumsbord

Annaggi, så fina möbler det finns på Ellos nu igen. Jag är lite sugen på ett nytt vardagsrumsbord, men det skall jag ju inte nämna åt killen. Kanske det bara plötsligt är utbytt någon dag, då är det störst chans att han varken protesterar eller ens märker något. De här två borden i olika höjder skulle vara så saakelis fina, ståendes bredvid varandra som på bilden. Det högre hittas här, det lägre här. Sedan har vi förstås det här med marmorskiva som inte alls är tokigt heller…

ellosbordFast sen tror jag att Riviera Maison bordet som Malenami har (och har legat på min näthinna sedan hon bloggade om det för många år sedan) skulle passa in helt super hos oss. Kanske jag skulle se om hon har lust att hon har lust att sälja sitt för en billig peng? 😉

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *