13.8.2018 – Long time no see

Tack och lov att den här dagen är över. Har haft gnälliga barn från början till slut och min hjärna är mos. De enda gångerna båda barnen varit nöjda samtidigt under dagen är när vi var i parken och i matbutiken.

Men nog om det. Ni undrar antagligen var jag hållit hus då det ekat tomt här i snart en vecka. Och sanningen är att det inte hänt något speciellt alls. Vi åkte ut till stugan hela förra veckan och jag lämnade både dator och kamera hemma. Sedan hade vi pre season träningsläger med handbollen hela helgen, så jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner och knäppa förrän nu.

Så mycket har väl inte hunnit ändra under den gångna veckan heller, förutom vädret. För första gången på många många veckor har vi behaglig temperatur i sovrummet och jag hoppas därmed att vi alla skall börja sova lite bättre från och med nu. Har också fått höstfeeling för första gången idag. Luften kändes annorlunda på nåt vis och vinden var kyligare. Jag har dessutom tänt ljus för första gången sedan vintern typ. För mig får sommaren gärna fortsätta några veckor till, men jag inser ju att vi blivit löjligt bortskämda med vädret i år och att den måste ta slut nån gång. Men förhoppningsvis inte riktigt än!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *