13.8.2014 – Long days

Om knappa tre veckor åker jag iväg på semester för en vecka. Till Nidri i  Grekland. Det blir min sommarsemester för i år, och den kommer att vara så väl behövd. Men innan semestern väntar ännu många och långa arbetsdagar. Igår körde jag en skaplig dag på 13h. Först åtta i butiken, sedan en timme i lagret och därefter produktfotografering och bildfix hemma. Klockan 23 på kvällen stängde jag datorn för dagen och sade godnatt. Så här kommer säkert många fler dagar att se ut i det närmaste också. Nu när höstkollektionerna droppar in blir det mycket jobb med webbshoppen och där emellan skall jag baka in en massa inköpsresor inför vårens/sommarens kollektioner nästa år. Så ni får ha lite överseende med att bloggningen sinat lite, det kommer att bli bättre! Promise.

Pictures4

Här är några av produkterna jag fotade igår, de nyaste Hunkydoryna. Basic tishorna är helt uuuunderbara! Ljuvligt material och exakt så där slappa i modellen som man önskar dem. Och tröjan i merinoull och cashmere är inte helt tokig den heller. Men usch för att modella själv alltså, Elin jag behöver dig! 🙂

You may also like

Inga kommentarer

  1. Nya butiken är verkligen fin, härligt med Hunkudoryna i butiken. O tack för alltid lika bra betjäning.

    1. Tack Annika! Jag är så himla nöjd över mitt nya utrymme, och väldigt glad över att få sälja Hunkydory i butik förstås. Det är alltid lätt att betjäna glada och bra kunder! 🙂

    1. jo, ska skicka det bara jag kommer ihåg och har det nära till hands. Jag är också helt kär i min, färgen är så fräsch 🙂

    1. nej fy. Men man kan ju alltid kapa bort huvudet som jag gjort på flera 🙂 Men trevligare att se på bilder med huvud tycker jag! Det kommer nytt hela tiden nu, idag kom det ett lass från Ichi, så har nog att fota hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *