13.7.2018 – bästa sommaren genom tiderna

Vet inte om jag skall tro på väderappen när den visar regn och åska hela eftermiddagen och kvällen. Tänkte eventuellt packa iväg oss till stugan så fort Jocke kommit hem från båten (Sverige), men det känns lite onödigt om man ändå måste sitta inne hela kvällen. Då kunde jag lika gärna satsa på att städa och pynja här hemma. Imorgon skall jag iväg på en jobbgrej hela dagen, så måste ändå dra iväg från stugan rätt tidigt!

Men låt oss spola bakåt ett par dygn. Har haft ett par riktigt sköna dagar med shopping, träning, restaurangbesök, strandhäng och kalas. Lindex har halva reapriset på all rea i butiken, så jag har varit där och frossat barnkläder två dagar på raken. Minou fick bland annat den här roliga tvättbjörnsdräkten som hon helst skulle bo i (trots 25grader inomhus) om hon fick välja.

Efter träningen i onsdags prövade vi även på en ny restaurang i stan tillsammans med syster + sambo. Var tyvärr inte särskilt imponerad av maten. Men servicen var bra.

Igår hängde vi på stranden ett par timmar under förmiddagen med svärmor och svägerskan. Vattnet var riktigt skönt så vi simmade allihopa! Tyvärr lär det vara massvis av alger längre ut i skärgården, men hit har de som tur inte hittat riktigt än. På eftermiddagen åkte vi sedan iväg på kalas, men därifrån har jag inga bilder eftersom jag hade en viss bebis klängande på mig hela kvällen.

Nån annan som märkt att den här sommaren är den BÄSTA SOMMAREN!?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *