13.7.2016 – En onsdag av den segare sorten

Minou vaknade klockan sex imorse och vägrade somna om då det var stora bilar som brummade på på gatan nedanför. Vet inte vad det var de sysslade med, antagligen någon typ av vägarbete, men kl.6 på morgonen kändes inte som någon väldigt trevlig tidpunkt för det. Den tidiga väckningen har inte gjort någon av oss så värst pigga idag, så jag tror att jag också ska slänga mig på sängen och vila en stund medan Minou sover.

image

När hon vaknat igen skall vi köra till Karis och föra ett lass med kläder till loppis. Kanske också gå ut i skogen och se om vi hittar lite blåbär, om vi hinner före mina träningar. Vi plockade ungefär 10l i söndags som jag nu har fryst in, men skulle gärna plocka åtminstone lika mycket till så att vi har lite till vintern. Problemet är att vi har allt för liten frys, så vi får inte plats med så mycket!

image

You may also like

Inga kommentarer

      1. Första ggr. Jag provar. Det kan amvändas till allt man använder frysta eller färska till 🙂 till att strö över gröt, youghurt, smoothien, baka osv. Det finns i de flesta hälsokostaffärer o i en del mataffärer, men pulver av olika bär är skitdyra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *