13.7.2016 – att surfa semesterresor

Det blev ingen tupplur för mig under dagen som planerat. Istället satt jag och surfade resor. Bokade igår in några dagar i Stockholm till slutet av veckan, men idag har jag letat efter södernresor till vintern. Vår plan är att åka iväg ca. 4 veckor i januari-februari. Så nice! Killen jobbar som jag nämnt helt galet mycket nu i sommar, så han har massor av semesterdagar att ta ut i vinter istället, därav den långa resan.

Antagligen kör vi på vårt vanliga Teneriffa igen. Bekvämt, inte för lång flygresa eller för varmt för Minou och så är det så enkelt att leva vardagsliv där. Vi vill ju inte äta på restaurang varje dag i en månad liksom.

Innan jag åkte till loppiset och lämnade av kläder var vi till Sportia på skojakt. Skorna jag köpte åt Minou i Stockholm sist har redan slitits sönder! Hade tänkt försöka hitta ett par nya där nästa vecka, men hade inte tålamod att vänta. Hittade ett enda par i storlek 20 i hela butiken, och dem fick det bli.

imageOMG! Har jag köpt POJKtossor till min dotter!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag hoppas vi nångång får möjlighet attt resa länge bort på vintern, bara svårt att få ledigt sålänge från jobbet. Men kanske om några år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *