13.6.2016 – Nystart

Måndag och nystart. Veckan är fullbokad med program och på torsdag kväll reser vi iväg till Stockholm med Minou. Riktigt rolig vecka som jag ser fram emot!

IMG_4440

Men vad menar jag med nystart då? Jo, att jag nu ska ta tag i mina matvanor som varit allt annat än bra på sistone. Uppsvullen mage med illamående som följd har nästan hört till vardagen de senaste veckorna. Jag har väl inte ätit jätte jätte ohälsosamt, men allt för oregelbundet för min känsliga mage. Nu skall kolhydratintaget minskas (inte skippas helt dock, vi har hård träningssäsong på gång) och mattiderna bli mer regelbundna. Egentligen skulle jag vilja köra en detox för att rensa hela tarmen, men på grund av träningen är det omöjligt att göra något sånt nu. Kroppen skulle kollapsa. Dessutom är jag osäker på om jag skulle klara av det, jag är allt för beroende av mat, haha!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *