13.5.2015 – onsdag

Ligger med lilla M på bröstet och försöker få henne att somna, så passar på att skriva ett nattinlägg till er. Hon är en riktig famndocka, sover allra bäst i famnen. Så fort jag lägger ner henne i egen säng börjar hon pirra och slutligen böla, men så fort jag lägger henne tätt intill mig så blir hon knäpptyst. Väldigt mysigt, jag ligger gärna nära henne. Men kanske inte så bra att göra till någon vana. Hon måste ju kunna somna i egen säng… Eller?

Hur som helst så har vi haft hembesök från rådgivningen idag. Allting verkar bra och M är redan uppe i över 100g från startvikten. Inte konstigt så som hon äter! Hon kommer att bli en riktig bulla, haha!

  
På kvällssidan tog jag lite time out från mamma-rollen och gick på kundkväll till Exact. Det blev tyvärr inte så långvarigt besök eftersom killen meddelade att vi hade en hungrig  och olycklig bebis där hemma efter bara en knapp timme (mina bröst tackade dock, höll på att explodera vid det här skedet). Så då blev det att gå med raska steg den två minuter långa promenaden hemåt igen. Jag hann i alla fall chit chatta lite med bekanta och se när Sofia gjorde en snygg och snabb vardagssminkning på Ida (som är ena ägaren till Exact). Alltid något. Nästa gång kanske M får följa med, men idag tyckte jag inte det var lämpligt att ta ut henne i regnet och blåsten.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Lite ohövligt att dyka upp oanmäld, men som jag gissade var jag ju tvungen att gå efter bara en liten stund ändå.. nästa gång kanske hon får följa med jo 😊 hoppas ni hade en bra fortsättning på kvällen!?

      1. Nej absolut inte och du hade ju visst anmält sig via S 🙂 Vi hade en riktigt mysig fortsättning på kvällen! Kom gärna in via butiken om ni är ut med M 😉

  1. Nej mys på du bara o skit i ”vanor”! De finns inte mycke bättre än att sova tätt intill sin lilla! 😊

  2. Ett tips! Ta bort ena långändan på spjälsängen och ha den brevid er säng med flickan liggandes i babynestet.

    1. Vi har en sån där gammal spjälsäng som man inte kan justera sidan på (som på Ikeas t.ex). Vet inte om jag vågar skruva löst hela sidan heller, då är jag väl bara rädd att sängen brakar ihop medan hon ligger där! 😊 men jag tror faktiskt man kan skruva den i ett lägre läge, det skulle ju kanske redan hjälpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *