13.4.2014 – Love this Sunday

Har kanske haft tidernas skönaste söndag så här långt. Vaknade ganska sent och hörde regnet smattra mot plåttaket, så jag kunde med ganska gott samvete slumra till en stund till utan ångest. Som ni kanske vet vid det här laget så får jag grym ångest över att sova länge på morgonen när det är fint väder ute. Men idag slapp jag alltså det och kunde sova ut med gott samvete.

Åt en ordentlig frukost och knäppte sedan på veckans SNAKK medan jag städade och pynjade på i köket. Tvättade några sofföverdrag, fick killen övertalad att hänga upp några tavlor i matsalen åt mig och av bara farten hade jag också lite nya förvaringsmöjligheter i walk-in garderoben.

image

Favoritväskorna fick komma upp på väggen där jag kan låta ögonen njuta av dem då de inte är i användning.

20140413-151737.jpg

Och klädhästen byttes ut till en klädstång hängandes i taket. Mycket snyggare så!

20140413-152212.jpg

Nu är det strax dags att börja söka sig mot stallet. Det har slutat regna och jag och syster skall iväg på långritt med hästarna. Den här dagen är bara evighetslång! Älskar att pynja på hemma och städa i lugn och ro när man har tid till det. Känns helt enkelt som om jag bara kopplat av och tagit det lugnt idag, men ändå fått så massor gjort. Love this Sunday.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *