13.3.2018 – le kitchen

Nu tycker jag faktiskt jag låtit er vänta tillräckligt länge på att få se bilder av köket, så nu struntar jag i att jag fortfarande inte hunnit köpa de dekorationer jag tänkt mig och visar er bilder ändå. Har ju i alla fall fått det uppstädat! Men fortfarande står dörren till frysen i matsalen och väntar på nya gångjärn, de som kom var ju trasiga. Morr. Så ännu är det inte 100% färdigt. Här kommer i alla fall bilder på den delen som är färdig.

Köket köpte vi via Peneva här i Ekenäs. Sedan plockade vi ihop handtag, kran och fläkt från andra ställen. Här kommer en lista på köpställen ifall ni ser något ni gillar..

You may also like

5 kommentarer

  1. Otroligt fint kök!! Ser att du har den köksfläkt som jag tittat på inför min köksrenovering i höst, men tvekar eftersom jag känner mig osäker på märket. Är du nöjd? Ingenting som krånglat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *