13.3.2016 – Helgen

Det har varit en helg full av program, har knappt hunnit kasta ett öga på bloggen (ännu mindre läsa någon annans). På fredag var jag på plumpkväll med ett par andra tjejer. Det roliga är att vi inte känner varandra så jätte bra, men våra killar är kompisar/kollegor, så på den vägen är det. Vi gjorde en gemensam roadtrip till Hällefors i Sverige i somras för att hälsa på killarna, och vi hade så kul i våra kortspel där så nu styrde vi upp en spelkväll här hemma också. Och fler ska det bli!

På lördag morgon åkte jag iväg till Esbo för att plocka upp ett nytt soffbord. Ska visa er det imorgon! Sedan var det meningen att jag skulle hjälpa killen i lägenheten några timmar, hade ordnat barnvakt hela dagen. Men plötsligt var vi på väg efter ett nytt kylskåp istället, och innan vi hade det nya på plats här hemma och det gamla ute så hade det gått en väldans massa tid. Och en väldans massa färg från golven -ja, vi lyckades få till några riktigt stygga repor. Så det blev dags för middag hos föräldrarna innan vi ens lyckades ta oss till lägenheten.

image

Idag däremot har vi nötat på en hel del där. Det är inte mycket kvar nu, men den där slutfinnishen tar en sån jädrans tid. Det skall bli så skönt när lägenheten är färdig och man kan tänka på något annat än att all ”ledig” tid borde spenderas där. Själv har jag ju bara varit där en pytteliten bråkdel av vad killen varit, men det är klart att jag och Minou också påverkas av hans press att få den klar.

Nu skall jag klotta lite färg på våra repade golv, sen hoppa i säng.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *