13.3.2015 – FreitagGuten Morgen! Här dukade jag upp med hotellfrukost (nästan iaf) imorse för mig och killen. Ja, jag är ju en så underbar sambo. Och att jag pratar om imorse som om det nu skulle vara mitt på dagen beror på att jag fastnat i stallrutinerna och numera stiger upp vid 6.30 varje morgon. Och vet ni, det är så skönt med dessa morgontimmar! Speciellt nu när det är så ljust redan vid halv sju.Nu skall jag sådär sakta dra på mig stallkläder och åka iväg till Svartå för att städa boxar och sköta djuren en sista gång. Inatt kommer syster hem från sin semester, så sen får hon reda upp allting jag ställt till med där medan hon varit borta. Efter stallsysslorna kör jag eftermiddagspass i butiken igen.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *