13.2.2016 – trettioåringen

image

Igår hade vi ett födelsedagsbarn in the house. En trettioåring. Det blev inte någon pampig 30-årsfest precis, men lite firade vi allt med kaffe och kaka tillsammans med sambons syster+pojkvän samt hans morföräldrar (vet inte om jag nämnt att de är här också?) på dagen, samt skumpa och 3-rätters på kvällen. Men annars var det en helt vanlig dag med prommis upp i bergen på morgonen och poolhäng under dagen.

image

image

Vi har inte lämnat hotellet en gång sedan vi kom ännu, förutom då vi varit ute och promenerat eller handlat i Mercadonan i köpcentret. Så idag tänkte vi ta oss ner till stranden. Vi har inte bestämt oss om vi ska hoppa på bussen eller promenera än, det är en god bit att gå. Vi bor en bit upp från stan på en club som heter Regency Club. Sambons familj har bott här i säkert tjugo år under sina vistelser till Teneriffa, så nu har vi hakat på och bor här för tredje gången under vår tid tillsammans. Jätte bra och trevligt hotell. Det är lugnt och skönt, och oftast varmare än nere vid vattnet. Det enda ”negativa” är att man måste planera lite varje gång man vill ner till stranden eller shoppingen. Det är inte liksom bara att stega utanför dörren och ta en promenad längs vattnet, så det saknar jag lite. Men det går som sagt gratis bussar fram och tillbaka hela tiden.

Nu ska jag slänga på mig bikinin och packa Minous väska. Ikväll blir det Mello-mys framför TV:n. Världens bästa Krista tävlar ju ikväll! Alla ni som befinner er i Sverige måste lova att slänga in en (eller hundra) röster på henne för min del, ok!?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *