13.2.2015 – i Tallinn

Vi är framme i Tallinn och har checkat in på hotellet, Kalev Spa Hotel. Egentligen borde vi har haft en svit med det paketet som presentkortet jag köpt var berättigat till, men eftersom de var fullbokade fick vi nu nöja oss med ett superior rum. Lite besvikelse, ja… Men jag blev informerad om detta då jag bokade och gick med på det eftersom det här i princip var enda dagen som passade oss att åka. Vi har ändå fri tillgång till bassängerna/spa/gym, inkluderad middag på hotellet ikväll samt frukost imorgon bitti. Så det blev oberoende en rätt så bra deal tycker jag.

image

Nu skall vi vila en liten stund på rummet, sedan gå ut på stan en sväng. Därefter tänker åtminstone jag göra ett besök i bassängavdelningen innan vi har middagen bokad kl.20.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *