13.12.2014 – Hänt sen sist

Det blev en stillsam fredag här på bloggen igår och jag har hunnit med ganska mycket sedan vi sist hördes.

Har till exempel gått och blivit med lugg, då jag besökte min favorittjej på Davini igår morse. En ny frisyr är ju ändå bara halva nöjet med frisörbesök. Skvaller och hårbottensmassage andra halvan.

image

Har haft både föräldrar och svärföräldrar över på middag. Gjorde maletköttbiffar fyllda med vitlök (tror jag kanske stinker fortfarande?) och potatismos till det. Behöver inte alltid vara så märkvärdigt, tror nog de uppskattar att någon gång bli bjudna istället för att alltid bjuda oavsett.

Hämtat hem en spjälsäng som vi köpte via pryltorget på Facebook. En helt vanlig spjälsäng som skall få sig en omgång med färg innan den tas i bruk i vår. Tänker mig ljusgrå i nuläget.

Och så har vi fått veta att det är en liten tjej som kommer till oss i april. Yeeei! Nu kan vi börja fundera på namn, men vi verkar inte vara riktigt på samma plan där än så länge. Förslag?

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Jag har väntat och väntat på att du skulle uppdatera om könet🙊 så om statistiken av läsare varit extra hög e väl jag orsaken då jag gått in stup i kvarten😂 Vadå nyfiken liksom😱
  Men härligt att allt var bra och att ni fick se vem som bor där inne i ettan! Happy happy🎉

  1. Haha! Ja, har liksom bara inte hunnit in och uppdatera 🙂 Men nu vet du, så nu kan du sluta trycka på ”refresh” hela tiden så min statistik blir normal igen 😉

   1. Med andra ord har du ett liv😜
    Jag är hemma med en vattkoppsnisse så tiden står liksom still. Nu får jag väl då bara vänta på tomten till nästa.

 2. Oj så roligt! Grattis till tösen… Vi envisas ju med att inte avslöja, men misstänker att jag sen ändå kommer att försäga (”förskriva”) mig nåt tag.. Haha! O snyggt med pannlugg! Passar bra!

 3. Hej Linda! Massor med Grattis till tösen😊Jag kom just på att jag har ju int grattat dig alls ännu. Men jag håller nog koll på dig via bloggen din😉 Vi hade så tänkt ordna en handis-träff med Jenny på sommaren,lika som ifjol men int vet jag vart sommaren for. Kanske vi får ta en vinterträff istället! Sköt om dig o lilla prinsessan!

  1. Tack Durra! 😊 ja, en vinterträff är inte tokigt! Eller så får vi boka in ett datum färdigt till i sommar så att så många som möjligt kan komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *