13.10.2016 – dags att höja tempen

Jag var och såg på herr-handboll i Karis igår kväll och sov därför över hos mamma och pappa tillsammans med Minou. När vi kom hem imorse hade vi 18 grader inne. Brrr… Jag har gärna 21-22 grader, så jag tyckte det var svinkallt och dags att höja oljepannan lite. Vi har haft den ställd på noll ändå tills nu, men nu höjde jag den till lite under ett. Ganska otroligt ändå, att ett gammalt stockhus lyckas hålla 18 grader varmt utan värme på, trots att vi har nollgradiga nätter! Några gånger har vi eldat också såklart, men det får vi nog se till att börja flitigare med nu. På vintern eldar vi varje dag.

img_5272

När jag kom hem hade jag inte bara ett kallt hus, utan också en 690 euros överraskningsräkning som väntade på mig. Sånt är ju inte riktigt någon humörshöjare heller. Men det är bara att betala bort och glömma fort som fasiken, annars förstör det ju hela dagen för en.

Nu vaknade Minou, så nu skall vi äta lite mellis och sedan kila iväg och hälsa på en 2-månaders bebis!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *