13.10.2014 – Festkläderna droppar in

Efter en helg som gick lite för fort kände jag mig inte helt redo för en ny arbetsvecka när larmet gick av imorse. Men dagen har i alla fall gått på i full rulle, så den har susat förbi i rätt så bra takt ändå. Festkläderna för vinterns fester har börjat droppa in, så jag har packat upp dem mellan varven som jag suttit och plockat in nya varor från förra veckan på nätet.

På något vis känns det inte riktigt aktuellt med alla dessa festblåsor som trillar in ännu, hösten har ju knappt börjat liksom… Fast sen igen så är ju inte vädret helt up-to-date med årstiden heller. Om man tänker efter så är det bara en dryg månad tills alla julfester börjar dra igång!

imageLite bling bling som trillat in.

På tal om att julen faktiskt närmar sig så där sakta så känner jag mig väldigt nöjd över att jag redan fått en hel del julklappar inhandlade. Hatar den där stressen som uppstår i sista stund då man måste panikköpa, så försöker undvika det genom att hålla ögonen öppna hela tiden efter fynd som kunde passa mina kära. Har ni alls börjat fundera på julen redan!?

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jo tack, vi hade firmans pikkujoulut i lördags o håller dessutom på med julkampanjen… hänger stjärnor o tänder ljusstakar! Huuuuadå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *