13.1.2014 – Elin för Hunkydory

Nu ligger de färska bilderna med Elin för Hunkydory uppe på shoppen. Alla plaggen var faktiskt helt underbara, så härliga material och vackert våriga färger! Dessutom lyckas de alltid bli ännu vackrare när de väl sitter på kroppen, än när man ser dem hängandes på galgen.
Ponchon här högst upp ser jag att redan sålt slut på Nelly. Tråkigt för dem som handlat där, för Nelly har alltid lite högre priser på Hunkydoryna än ”rekommenderat” 😉
Nämen seriöst. Jag handlar aldrig märkeskläder hos dem, för jag vet att de höjer priserna från vad som är rekommenderat. Däremot så är de ju grymma på att rea ut också, så då kan man nog fynda ett och annat plagg till kanonpriser!
 
 
Och den här jackan! Så jädrans ball alltså. Love it! Den vill jag ha till våren.
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. jo faktist fin jacka, tyckte inte den såg något extra ut utan modell, men på Elin är den jätte fin! Men så är många av kläderna ha jag märkt!

  Svar:
  Jo, så är det med jätte mycket av kläderna!

  Linda

 2. å så tycker jag att varför handla på Nelly om man kan få billigare från dinodina plus att man stöder en privat företagre! Även om det skulle vara nån euro dyrare hos dinodina skulle jag hellre betala åt en privat än stöda ett stort som Nelly..

  Svar:
  Nåja, men alla tänker inte så. Dessutom har de så stor kundkrets att de kan göra så, de behöver inte vara rädda att tappa några kunder på det! 🙂

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *