12.8.2017 – en tur på jouren

Har haft nöjet att tillbringa den här lördagskvällen på jouren i Ekenäs. Ja, det var nästan ett nöje, för jag fick så himla bra och snabb service. Resultatet av besöket var där emot inte lika uppmuntrande.

Tack vare er som kommenterat här bestämde jag mig för att åka till sjukhuset och be dem ta några tester. Det visade sig att mina infektionsvärden var väldigt höga (eller jag vet inte vad som är högt, men 147 låter rätt högt om det borde vara under 10). Antagligen är det infektion i brösten. Lite svårt att veta säkert dock eftersom jag inte har speciellt ont i dem (eller någon annan del av kroppen heller för den delen) och amningen funkar bra. Men jag fick i alla fall antibiotika och skall fortsätta med värkmedicin tills febern går över. Så om några dagar borde det vara slut på detta elände!

 

Sista gravidbilden på mig, när jag testar wifi-funktionen mellan kameran och telefonen, några timmar innan vi åkte in till BB.

 

Nu skall jag försöka sova någon timme tills det är dags för nästa matpass. Hoppas ni har en lite trevligare lördagskväll! ♥

 

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Skönt att du kom iväg och sökte hjälp, det är rätt högt infektionsvärde… Hoppas du bättrar på dig snabbt! 😘
    Och en fantastisk ”sista graviditetsbild” 👍🏻☺️

    1. Ja nå det lät ju så i mina öron också. Tack, vi får hoppas antibiotikan biter fort jo så att jag snart kanske kan få börja njuta av tiden med två barn 😊

  2. Bra att du for till läkare. När mjölken stiger kan man ovkså få det som kallas mjölkstas o påminner om symtomen för mjölkstockning o då kan man ovkså få infektion i kroppen, bäst är att amma ofta o i olika ställningar o varva varmt (tex vetekudde) o kallt (kalla kålblad, jag vet låter helt crazy men är bästa husmorsknepet som finns!) mot brösten. Jag har provat det mesta 😉 Hoppas antibiotikan hjälper, krya på dig!

    1. Ja,jag vet inte varför man alltid ska dra sig och vänta så länge med att söka hjälp! Tack för tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *