12.8.2016 – När hösten kommer

-i samarbete med Dermoshop.com-

Det är en annan känsla i luften här i Stockholm idag. Det är känslan av höst. Fast solen skiner så är luften mycket kyligare än den varit tidigare. I samband med hösten blir jag inte bara sugen på nya kläder, jag börjar också sminka mig mer än jag gör under sommaren och därmed tycker jag om att fylla på sminkväskan med lite nytt smink.

Dagen innan jag kom till Stockholm hämtade jag ut ett paket från Dermoshop som jag beställt ett par dagar tidigare (snacka om bra tajming!). Jag har testat många olika märken under mina år, både dyra lyxvarianter och budgetvarianter. Men på senare tid har jag alltid gått tillbaka till vårt eget inhemska Dermosil. Jag tycker deras produkter är så prisvärda, och exakt lika bra som vilket  dyrare märke som helst.

IMG_4884

Jag har inte testat deras foundation förr, men ska nu göra ett test för att se om den håller måttet. Pudren har jag dock alltid varit nöjd med! Jag har aldrig haft någon problemhud eller skavanker att täcka in, så för mig har pudren räckt gott och väl för att ge mig det resultat jag förväntar mig av mina basprodukter. En lite fräschare och jämnare hy helt enkelt.

Orsaken till att jag har två olika puderdosor är den att jag blandar två olika nyanser för att få till rätt färg, beroende på säsong. Så fort solbrännan börjar ge med sig lite i början av hösten använder jag endast den mörkare av dem, vilket i mitt fall nu är färgen deep. Senare på året, när huden tappar ännu mer färg, så börjar jag blanda ihop de två färgerna, deep och medium. Tycker själv att färgerna är rätt så ljusa, med tanke på att den mörkaste färgen blir för ljus för min hy under sommaren! Då går jag alltid över till solpuder istället.

IMG_4889

Puderborsten ni ser på bilden förresten. Lätt den bästa jag haft! Den här beställde jag alltså inte nu, den har jag haft från förr. Och jag kommer nog aldrig att byta ut den. Också här har jag testat massvis av olika, men ingen som hållit sig mjuk och bra så här länge. Den är fortfarande som ny, trots väldigt flitig användning! Se det som ett hett tips.

100CANON32

Som bonus fick också ett nytt läppstift följa med i beställningen. Det här med färger är inte alltid så lätt då man beställer via nätet, men det visade sig vara en väldigt lyckad chansning. Färgen är rätt så diskret och konsistensen perfekt krämig. Det har redan kommit i flitig användning och fått flytta in i min lilla handväska/plånbok – den som alltid följer med mig när jag lämnar hemmet. Och det mina vänner, är ett gott tecken!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *