12.8.2015 – minutschema

randomnumber

Hej vänner. Drog en vinnare av en personlig almanacka imorse, men har inte hunnit in här och meddelat er förrän nu. Slumpgeneratorn fick avgöra än en gång och den lyckliga lotten föll på kommentar nummer tre, som var skriven av Christa. Congrats! (Du har fått mail av mig och kommer att bli kontaktad av Personligalmanacka.se inom kort)

 
 

Så vad har jag gjort då jag inte hunnit svänga in här? Njooo nå… Har modellat med Minou på stranden. Snarvlat med kusinen på Baywatch. Svängt in via DinoDina för att kolla på höstnyheter. Och kastat boll ett par timmar. Har tightare schema än någonsin nu när jag är mammaledig känns det som.

Imorgon har det lovats kanonväder igen, så då tänkte jag dra ut till stugan tillsammans med syster över dagen. Så nöjd att sommaren äntligen kommit, som jag väntat på den. Därefter blir det antagligen ridtur i Svartå och övernattning hos mamma&pappa. På fredag morgon flyger jag nämligen över till Stockholm för att gå på bröllop. Lillfisen får stanna hemma igen, men den här gången har jag ingen lust alls att lämna henne. Hon är så himla gosig att umgås med just nu. Men jag tror hon har det hemskt mycket lugnare och skönare hemma hos mormor & morfar, så det är så det får bli.

m+jag

Foto: Ninafotograf

 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *