12.6.2016 – sleepy sunday

Festligheter igår betyder trött kvinna idag. Visst kan jag med all rätt kalla mig kvinna nu när jag passerat 30, va? Någon stor mängd alkohol blev det inte eftersom jag skulle hämta Minou vid 10-tiden imorse, så måendet har jag inget problem med idag. Men den där tröttheten, den är det värre med. Fast jag fick till en timmes tupplur medan Minou sov på dagen så är jag allt annat än på topp. Skall knäppa på ett avsnitt Game of Thrones nu och sedan söka mig i säng så att jag är mitt vanliga jag imorgon igen. Har ett spännande möte då som jag vill vara skärpt inför!

image

Här sitter jag och blandar ihop en god Spritzer (vittvin + sprite). För mycket vittvin gör att jag blir riktigt sur i magen och får tandvärk, men blandat med Sprite blir det lite mildare och alkoholhalten lägre, passar mig mycket bättre!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *