12.6.2014 – The Perfect Jeans

Alltså de här nya SprayOn jeansen från Cheap Monday som jag fått in är helt magiska. Kanske de PERFEKTA jeansen. Speciellt för oss shorties. De har en perfekt längd. En perfekt (superhög) stretch. Och en perfekt fit. Ljuger inte när jag säger att kanske 98% av alla som provat dem i butiken även gått ut med dem, så det säger en del! Det  betyder också att byxorna är slutsålda i vissa storlekar, men har beställt mer så det är på kommande.

140___061

Ber om ursäkt för suddiga spegelbilder (och fläckig spegel!) igen, men ni får i alla fall ett hum om hur de sitter. De här mörka har en lägre midja men täcker ändå gott och väl baken.

De ljusa har hög midja och är alldeles fantastiska.

140___062

Tror jag skall rea ut alla andra byxor i butiken innan flytten och bara köpa in en massa olika färger av dessa till hösten, haha! Skämtar. Men det där med att ta in fler färger till hösten var sant.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jätte snygga jeans! Vilken är den största storleken och vad har du för storlek så man kan jämföra lite? 🙂 Antar att jag inte får plats i dem ändå men vikten går ju stadigt neråt så snart kanske jag kan köpa ett par!
    /Cessi

    1. 32-33 är största storleken, men för tillfället slutsålda! Kommer ett lass nästa vecka av dem och sedan måste jag beställa ännu ett till eftersom det sålt slut fler storlekar nu sen jag la in beställningen.. Så det kommer mer, och du får garanterat på dem, de är så stretchiga! Jag hade 28-29 på bilden, men skulle bra kunna ha 26-27 också tror jag för de där var ganska lösa i midjan (vilket inte alls syntes på bild pga den fenomenala stretchen!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *