12.6.2013 – kvällslöpningen

Herrejestas, kan det verkligen stämma att jag kommit iväg på länk två dagar på raken? Jamen visst! Idag kändes det inte alls lika motigt heller, kanske träningsmotivationen hittat tillbaka såhär över en natt 😉
 
 
Sprang ut till Ramsolmen som är helt fantastiskt fint att springa på såhär års. Skönt med små sand- och skogsvägar utan trafik. Från Ramsholmen hittade jag ut till ännu en bro som ledde till en annan holme (är inte så bekant med Ekenäs att jag skulle veta om såna här små smultronställen, så Ekenäsbor; upplys mig gärna).
 
 
Där kom jag in på små skogsstigar och detta var verkligen inget ställe jag skulle vilja röra mig ensam på om kvällen, men såhär i kvällssolen kändes det riktigt härligt att kämpa sig fram bland rötter och nedfallna trädstammar. Det blev alltså en ordentlig terrängrunda kan man säga. Superbra träning för vristerna dessutom inför handbollssäsongen!
Var tvungen att stanna för att ta bild på den fantastiskt vackra skärgården som låg uppe bakom en av bergsklackarna. Hur vackert är inte Ekenäs om sommaren?
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *