12.5.2015 – Photoshoot

Idag har vi varit ute på äventyr hela dagen. Vi började morgonen hemma hos Nina för att ta lite fina babypix. Efter att har skitit ner halva studion och kämpat med att få henne att sova en god stund fick vi några riktigt bra bilder till slut. Ser fram emot att se slutresultatet.

  
  
Efter fotosessionen bar det av vidare på lunch och några obligatoriska uppvisningsbesök. Många som vill se prinsessan såklart. Sedan insisterade M ännu att vi skulle hälsa på blivande pojkvännen Sigge. Och varför skulle jag säga nej till det, fick ju hälsa på två fantastiska kvinnor i samma veva.

  
   
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Haha Sigge ser ut att ha blivit ertappad för något hyss 😄 Jestas vad söt hon är, er lilla. Kiva att ni kom förbi. Jag köper med mig lunch nån dag å kommer ti ert!

    1. Han ser lite lurig ut jo! 😄 tyckte det var lite kul att båda råkade titta i kameran samtidigt, som om de skulle fatta nåt 😄 vi fixar lunch här, så bara att komma förbi nån dag!

  2. Häärligt med baby i bloggen. Din blogg är en härlig mix av allting, min nya favorit. Hoppas ni har allt väl i er nya vardag.

  3. Hon är nog så söt som sin mamma och fina foton bara en sak jag gillar inte är att M könsorgan syns. Det är mitt åsikt vill bara säga till. Man vet inte hurdana typer kollar ditt blogg

    1. Tack snälla du 😊 jag hoppas verkligen att här inte finns några sådana äckliga typer inne på min sida, de är absolut inte välkomna. Men det vet man ju tyvärr aldrig. Tycker dock inte man ser så mycket mer än ett streck på bilden, men sånt där är värt att tänka på nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *