12.5.2014 – Att ta upp tränandet igen

Träningen har varit prio 3000 för mig de senaste veckorna. Hemmafix och lägenhetsrenovering har gått först, men nu känner jag mig riktigt sugen på att komma igång igen. Handbollssäsongen är över, så i sommar kommer jag att fokusera på egen träning i form av löpning och gym. Har inte haft ett gymkort på ett par år, endast tränat med 1-gångskort nu som då och använt bollhallens lilla gym, så känner mig riktigt sugen på att börja besöka gymmet regelbundet igen!

Känner mig även sjukt sugen på att uppdatera träningsgarderoben lite, men har tyvärr inte några överlopps pengar att lägga på sånt just nu! 🙁 Som tur finns H&M och Gina Tricot som faktiskt har ett riktigt bra sportutbud för tillfället. Ifall suget skulle bli allt för stort, menar jag.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *