12.4.2017 – Sthlm shopping

Hade inte för mening att handla så mycket i Stockholm. Egentligen behövde jag bara något att ta på mig till festen, eftersom jag inte orkade fundera på det då jag packade på fredag morgon. Men som vanligt lyckades jag ju ändå komma hem med lite mer än planerat.

Till festen hittade jag den här pigga klänningen, som ni redan såg. Gillar mönstret och färgerna riktigt mycket! Den hoppas jag också kunna använda efter graviditeten.

IMG_6142

Hittade också en annan gravidvänlig klänning, som jag tror att kommer att funka genom hela graviditeten. Är dock osäker på om det är något jag kommer att använda efteråt… Det får vi helt enkelt se sen. Den röda toppen gillade jag modellen och den pigga färgen på, och den funkar med magen än så länge. Men tanken är den ska komma i användning främst efter att ungen kommit ut och magen är försvunnen.

IMG_6141

Hittade också en bikini som jag blev helt förälskad i och var tvungen att köpa. Det som grämer mig lite är att jag endast kommer att kunna använda överdelen en sommar, eftersom brösten antagligen kommer att vara tillbaka i sin normala storlek sommaren 2018. Så nu funderar jag på om jag borde beställa en till i mindre storlek, så att jag kan använda den lite längre än en säsong. Får suga på den ett tag.

IMG_6143

Förutom detta i klädväg hade jag också med mig en hel hög med böcker hem. Tre sista böckerna i Kepler-serien som jag fortfarande har olästa, plus en lite lättsammare bonusbok eftersom de hade erbjudande ta 4 betala 3 på alla pocket böcker. Och så en bok som souvenir till Minou såklart.

IMG_6144

Samtliga plagg kommer från H&M och böckerna från Akademibokhandeln.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *