12.3.2015 – hemma igen

Jag har inte åkt in akut för att föda en bebis eller så, men jag är medveten om att jag inte varit in här på tre hela dagar nu. Det händer då inte ofta, men jag har helt enkelt haft lite för fullt upp. Som om det inte skulle räcka med det vanliga stallarbetet på sidan om jobbet så gick unghästarna och rev ner hela elstaketet i sin hage här om kvällen, så där stod jag och Ida sedan mitt i natten (= 8 på kvällen) och byggde nytt staket.Nu har jag i alla fall återvänt hem till röda stugan, mitt pass på gården är avklarat för denna gång. Eller nästan. Jag skall ännu dit imorgon på förmiddagen och städa stallet + sköta dagsmaten, men annars är jag klar med mitt. Det har nog varit väldigt påfrestande för kroppen att sköta ett stall som gravid i vecka 33-34, men gjort desto bättre för knoppen. Oj, vilken sinnesro jag skulle ha om jag jobbade med sånt! Rena rama terapin att gå omkring bland hästskit och leriga hagar, man släpper liksom allt annat just då. Syster, när får jag flytta in?

You may also like

Inga kommentarer

  1. Tänk hur mörkt det var då vi fixade hagen i det dåliga vädret jämfört med hur ljust det var igår på kvällen när de hade varit fint hela dagen…

    1. Ja, enorm skillnad! Var riktigt rädd att lämna dem igår när jag for på jobb, herregud så de kutade på där igen.. 😄 hoppas du börjar må bättre snart och tack för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *