12.2.2019 – sjukledigt + vabb

Det var väl typiskt att Milton skulle gå och bli sjuk just när jag själv är som mest handikappad. J stack iväg till Sverige på jobb söndag kväll och samma natt kom febern på besök. Tanken var ju att barnen skulle vara på dagis om dagarna så att jag skulle få vila här hemma, men nu har jag alltså haft ett rätt så gnälligt och missnöjt barn med mig hela dagarna istället. Som tur har jag haft hjälp nästan dygnet runt! Mamma har sovit här sedan i söndags och svärmor har också ställt upp trots att hon själv åkt på flunssan. Tacka vet jag familjen! Vad skulle man göra utan dem?

Idag har Milton varit feberfri hela dagen, så jag hoppas han är redo för några timmar dagis igen på torsdag. Jag märker att han börjar bli rätt så uttråkad här hemma nu. Jag med. Dagens höjdpunkt var ungefär att komma ut några minuter för ett bankärende. Det säger en hel del. Om jag ändå hade kunnat åstadkomma något vettigt här hemma så hade det känts helt okej. Men när man är beroende av att ha kryckorna fastklistrade i händerna 24/7 så känns det inte så värst givande.

Om några dagar hoppas jag kunna slänga kryckorna åt sidan och då skall det banne mig börja hända grejer här hemma. Har bland annat en hög med möbler som väntar på att bli ihopmonterade!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *