12.2.2017 – En tur till stugan

Vi fick ju ett helt fantastiskt väder för en stugutflykt idag. Vi gav oss iväg vid 10.30, lämnade bilen vid fastlandet och traskade sedan den sista biten över isen. Den var tjock som bara vad, så det var inga problem alls att ta sig över.

img_5865

Stället såg ganska långt ut som jag mindes det, men självklart var det inte lika grönt som då vi var där i april förra året och tittade på det. Stugan på insidan var sedan en positiv överraskning. Ytorna var i bättre skick än jag förväntat mig. Inredningen var ju å andra sidan ganska katastrofal, hahaha!

img_5866

img_5867

img_5868

Lägg märke till trägolvet som finns under de fula plastmattorna! Jess!

img_5871

img_5872

Men det ska bli så kul att få piffa upp det här stället. Måla lite. Hämta nya möbler. Mysa till det helt enkelt. Det är ju trots allt bara en stuga, så någon överflödig lyx kommer det inte att bli. Men mys, det ska vi banne mig få till.

img_5874Bastun.

img_5878

img_5884

Slutligen gjorde vi upp en eld och grillade korv, innan vi traskade tillbaka över isen igen. Mycket lyckat söndagsevenemang!

img_5888

You may also like

Inga kommentarer

    1. Vi kommer nog att slänga det mesta, så det är fritt fram att komma dit och hämta om du är intresserad 😊 men jag tänker inte släpa det därifrån, vi bränner säkert upp det vi inte ska ha i något skede isf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *