12.2.2015 – födelsedag och vändag

Idag fyller gubben i huset år (ja, han får väl börja heta gubben här i bloggen snart istället för killen, men kanske jag väntar ett år till -till 30- innan vi byter smeknamn). Förutom två misslyckade gåvor, ett par lenkkitossor som var för små och ett tennisfodral som inte heller dög, så har jag även bokat in en natt på spa-hotell i Tallinn åt oss tills imorgon. Passligt sådär till Valentine’s Day på lördag, tänkte jag. Men kan tänka mig att också den presenten är något som jag själv blir gladare över än vad han blir. Men då får det vara så. JAG ser i alla fall fram emot en riktig latdag på hotellet, kanske en svängom inne i Tallinn och god mat i hotellets restaurang på kvällen. Och så hotellfrukosten förstås!

På tal om Valentine´s Day så har jag lagt upp ett trevligt erbjudande på DinoDina inför vändagen. Det gäller endast i 48h, från och med nu fram till kl.18 på lördag kväll. Där har jag samlat ett gäng Jeffrey Campbell skor av modellen Lita (den populäraste modellen och världens skönaste klackar) till -30%. Not bad. Den här modellen är en klassiker som sällan blir nedsatt, så in och fynda med er om ni är sugna på ett par.

10272678_784644338291152_5362314504191394180_o

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Så där blir det också alltid när jag köper presenter till min man… Och det är lite orättvist då han brukar vara så bra på att köpa till mej! Stackaren… Hahah!

    1. Jag har väl lyckats pricka rätt några gånger, men jag blir frustrerad när han inte visar tacksamhet över de misslyckade gåvorna också. Jag menar, vi försöker ju ändå! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *