12.12.2013 – packa packa

Har suttit och packat paket hela morgonen på jobbet. Först nätbeställningar som skulle till posten, och sedan julklappar som beställts via butiken. Några egna julklappar har jag inte packat än eftersom de flesta fortfarande är oköpta, men bra att jag kan hjälpa andra då istället! Haha!
Nämen seriöst så börjar jag nog ha de flesta julklapparna på det klara, har bara inte hunnit iväg och köpa dem än.
 
 
Hur känner ni för julafton i år? Känns det här med julklappar bara som ett stressmoment för er eller gillar ni att fundera ut vad era nära skulle behöva och bli glada över?
Själv är det den ekonomiska biten det som tar bort lite av min glädje i år. Annars gillar jag att handla julklappar och brukar vara ute i god tid, men i år är min plånbok väldigt tunn jämfört med tidigare så jag känner faktiskt att det inte alls är lika kul i år… Men vi satsar på julen 2014 istället, va!?
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *