12.11.2015 – Välkommen på bloggkväll!

Nu är vi äntligen beredda på att börja ta emot anmälningar till bloggkvällen! Här nedan kan ni läsa lite info om vad som gäller.

image

Vi kommer alltså att börja kvällen med lite glögg, mingel och shopping på *DinoDina (kommer att erbjuda er en huisigt bra rabatt!), precis som ifjol. Sedan tänkte vi att det vore trevligt med gemensam middag, så KW har varit så snälla och erbjudit oss ett dunderpris för maten. 15€ kommer maten att kosta per person, vilket inkluderar både huvudrätt och efterrätt! Som huvudrätt får ni välja mellan:

  • Nöt ytterfilé biff med cognac-gräddsås, grönsaker och klyftpotatis
  • Caesar-kycklingsallad
  • KW’s varmrökta laxsallad

Till efterrätt blir det chokladmousse för alla! Har man någon allergi och inte kan äta något av detta så är det ingen panik. Bara att meddela oss så fixar det sig med specialmat till er. Maten kostar alltså 15€/pers oavsett vad ni väljer för huvudrätt. Drickan tillkommer sedan, beroende på vad man väljer att dricka.

Vi kommer endast att ta emot tjugo anmälningar, så det är först till kvarn som får plats! Alla anmälningar görs till vaihelasandra@gmail.com. Kom ihåg att meddela vad du vill äta i samband med anmälningen. Anmälan är bindande i och med att vi förhandsbeställer maten!

Och ja! Självklart kommer alla att få med sig en fin goodiebag hem  😉

* Köpmansgatan 3, 10300 Karis

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *