12.11.2014 – onsdag

Började morgonen med ett besök till rådgivningen idag. Tog blodtryck, mätte hemoglobin, vägde mig och det där vanliga. Hade gått ner ett kg sen sista vägningen, men det är inget som stressar mig eller så. Har ju spytt en del och ätit sämre (även om det känns som om jag hela tiden går och äter på nåt!), men främst tror jag nog det beror på tappad muskelmassa. Utöver det här lyssnade vi även på babyns hjärtljud och så fick jag influensa vaccin. Så nu kommer jag garanterat att bli sjuk då jag typ aldrig är det annars…

imageKöpte den här härliga långa koftan på Lindex i lördags.

Nu är jag tillbaka på jobbet som vanligt och har precis varit ut och handlat lite juldekorationer till skyltfönstret. Vi tänkte ta itu med det nästa vecka, eller kanske i slutet av den här veckan, så försöker förbereda lite för det. Skall ännu hämta ut ett tyg som jag beställt till golvet, vill att det skall se ut som ett snötäcke typ 🙂

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Nej, har nog inte alls mycket mage än 🙂 tror nog ingen skulle gissa att jag är gravid om man inte vet! Det här är de där superstretch jeansen från cheap monday, så dem kan jag ha, men med flera andra blir det nog obekvät redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *