12.11.2013 – Full rulle i butiken

Har haft fullt upp i butiken ända sedan morgonen med att packa upp klädlådor som droppade in en efter en. Men nu har jag äntligen fått allting upphängt, priser inmatade i kassan och plaggen uppladdade på nätet. Fast inte helt alla, något plagg måste jag ta bilder på själv för att det inte finns några färdiga produktbilder. På tal om det så måste jag hinna plåta av lite grejer nu så snart som möjligt, annars kommer jag att bli liggande rejält efter! På herrsidan har jag en massa produkter oplåtade, men det är så himla svårt att få tag på nån snygg herreman som gör sig bra på bild och dessutom vill ställa upp. Har ni förslag så släng hit dem bara.
 
 Och mer spännande än såhär ser jag inte ut idag…
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *