12.10.2016 – hemmadag

Vanligtvis brukar Minou vara på dagis några timmar varje onsdag, medan jag gör veckans inlämningsuppgifter till skolan hemifrån. Idag är hon dock hemma eftersom jag är tvungen att spara på dagisdagarna tills slutet av månaden. Från och med sista veckan i oktober skall jag nämligen iväg på praktik från skolan och då kommer jag att behöva dagisplats varje dag. I oktober kör vi ännu på 12dagar/månad, så det blir lite tight som ni förstår.

Det passade ändå helt ypperligt att ha henne hemma idag, för just den här veckan har vi inga inlämningsuppgifter! Snacka om bra timing.

image

Vi tog i bruk en ”ny” halare idag när vi gick på vår förmiddagstur till parken. Köpte den på loppis i våras och den är enkom tänkt för lek. Kan ni gissa vad jag betalade för den!? 50 cent. Dragskon (heter det så, själva biten som man håller i?) i dragkjeden är visserligen sönder, men den funkar fint ändå. Så jag är urnöjd. Den har ju redan betalat in sig efter en gångs användning, tycker jag.

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Jo, det kan man lugnt säga! Nu är den använd TVÅ gånger idag redan, så nu kan man lugnt säga att den betalat av sig redan 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *