12.1.2016 – matching cups

Över en natt blev det plötsligt vinter, också här i söder. Och en ordentlig sådan! Imorse skottade jag fram trapporna under ett 20cm tjockt snötäcke och snön yr fortfarande ner. Antar att det finns många glada där ute nu, men vintern är nog inget för mig. Inte i år heller.

Ikea besöket igår resulterade inte i någon ny hemlighet till köket, som jag hade hoppats. Slutsåld… Vad är oddsen för det? Det var alltså en köks-ö vi skulle ha, för det största problemet med vårt kök är bristen på arbetsyta. Tänkte därför ersätta köksbordet med en köks-ö och låta matsalsbordet i rummet bredvid fungera som matbord på heltid.

IMG_3899

Helt tomhänta kom vi ändå inte hem. Några nya kaffemuggar som passar den nya köksfärgen fick flytta in istället. Och så fick vi den där badrumsinredningen till vindsvåningen som vi var ute efter.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Var det stenstorp köksön? Vi har en sådan som vi inte ska ha mera när vi flyttar. Ska kolla med sambon om vi kunde sälja den för en slant åt er nu redan. Om ni är intresserade alltså.

      1. På arbetsytan ser man att den är använd, men helträ går ju att slipa och behandla på nytt. Annars är den i bra skick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *