11.9.2014 – Sport torsdag

Startade morgonen med ett radio besök på Yle i Ekenäs imorse. Diskussionen var handbollssäsongen som drar igång inkommande lördag. Steg upp, drog på mig mjukisbrallor och traskade iväg med håret på ända. Skönt med radio, tänkt jag, så behöver man inte fixa till sig. Nåja, klart de skulle ha en bild till webben ändå, så mitt tänk sket ju sig lite. Men när jag nu kollade artikeln på nätet så kom jag ändå fram till att bilden blev bra mycket bättre än den de öppnade artikeln med! (Länk till artikeln här) HUR kan man lägga upp en sån bild alltså!? Haha! Nåja, jag bjuder på dem båda. Fulbilder är väl alltid kul?

14-svyle-190035541139bb78adc

Under länken finns alltså också en ljudfil där ni kan lyssna på vår diskussion. Men gör det helst inte.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Men herregud. Varför välja en sån bild? Den är kanske intressant ur ”situations”-bilds tänk men man kan väl LITE tänka till om personerna på bilden skulle välja att visa den också. Men bra kompensering med den snygga webb-bilden! 🙂

    1. Ja man kan ju nog undra. Jag skulle nog aldrig publicera en sån bild på nån, men alla tycks inte riktigt ha öga för sånt 🙂 kan inte påstå att webbilden var bra den heller, men den kändes nog plötsligt väldigt smickrande jämt emot den andra, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *