11.9.2014 – så mycket frestelser

Det finns så mycket fint här i butiken nu så jag skulle bara vilja nappa med mig hälften hem och gömma in det i min garderob när ingen ser. Och fortfarande droppar det in mer hela tiden! Som bäst är några Hunkydory lådor på kommande och en stor leverans från ICHI likaså. Sedan har vi ju de fantastiska Spray On jeansen i mörkare blå och svart som kommer inom ett par veckor. På dem är det redan ganska lång kö, men jag har beställt ganska mycket av dem så de borde inte ta slut i första taget. Om du är rädd för att beställa byxor via nätet så kan jag varmt rekommendera dessa, de passar på ALLA kroppar! Jag lovar.

image

Tänkte kanske plocka hem en hög kläder till helgen och fota lite inspirationsoutfits, men vi får helt enkelt se om det blir tid till det. På något vis brukar helgerna alltid bli fullspäckade av program, även om man inte har något speciellt inplanerat. Dessutom har jag känt mig ganska hängig de senaste dagarna, så vi får helt enkelt se om orken finns.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *