11.8.2017 – Och på den sjunde dagen stupade hon

Inatt fick kroppen nog och febern tog mig. Frös och svettades om vartannat natten igenom och kroppen värkte något fruktansvärt. Kanske är det den dåliga sömnen som tar ut sin rätt, eller den psykiskt tunga starten som äntligen släpper. Vad vet jag. Trevligt var det oavsett inte. Det gjorde också att dagens planer gick helt i stöpet. Hade tänkt ta med mig Minou till stranden under förmiddagen eftersom det här säkert är en av de sista fina sommardagarna för i år. Senare skall hon åka ut till föräldrarnas stuga övernatten, och då hade jag och sambon (och lillebror såklart) tänkt sticka ut till vår egen stuga för att måla. Men de planerna gick ju i stenkras nu. Det känns som om hela den här sommaren går mig förbi nu och jag börjar få panik över det!

Sambon tog istället med sig Minou ut på sjön och åkte till en strand, så hon fick bada och picnicca ändå. Vilket är viktigast. Hade själv gärna bara gjort något annat än ligga på soffan och agera matpump en gång i timmen. Såklart väljer lilleman att vakna och äta konstant just idag, när några timmar ihållande sömn hade gjort susen.

 

You may also like

8 kommentarer

 1. Om det febern och frossan fortsätter ska du definitivt kontakta rådgivningen eller förlossningssjukhuset. Med andra barnet hade jag en kväll lite feber och frossa och bara lite sjukt i ryggen. Visade sig att jag antagligen hade inflammation någonstans, var vet jag inte för allt såg ok ut, och fick ligga ett par dygn på BB med dropp för att få ner sänkan.

   1. Jag for följande morgon till läkaren och hade sänkan så hög att jag måste få antibiotika i dropp. Hade sen då jag låg på förlossningsavdelningen med babyn som då var ungefär två veckor inte ont någonstans eller feber mera så det kändes lite konstigt. Men en liten husmorssemester blev det ju 🙂

    1. Okej..! Jag har inte heller haft speciellt ont nu sen första dagarna, så därför tänkte jag att det knappast är något med brösten som orsakar det iaf. Men lönar sig kanske att kolla upp, om nu inte alla symptom försvinner av sig självt.

 2. Jag hade liknande symptom ett par veckor efter att Luna fötts. Då hade jag lyckats få massiv mjölkstockning i båda brösten. Ta hand om dig och hoppas allt blir bättre snart.

   1. Jag tog Burana, ammade som en galning, och duschade varmt. Jag masserade försiktigt, men tror nog det var buranan som sist och slutligen gjorde att det släppte.

 3. Har själv haft både bröstinflammation och livmodern inflammerad med feber som första symtom. Kolla upp, så behöver man inte oroa sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *