11.8.2014 – lunch

Det är ganska sällan jag orkar slänga ihop ordentlig mat åt mig själv till jobbet. Oftast går jag via matbutiken på morgonen och tar något färdigt. Tycker det är helt fantastiskt att de börjat ha salladsbarer i butikerna här också, där man kan plocka ihop sin egen sallad. Minns att jag blev helt förundrad över den fantastiska idén när jag flyttade till Norge och såg att de hade det där. Då hade vi det inte i Finland ännu.

Tills idag hade jag som omväxling faktiskt lagt ihop en matlåda åt mig av gårdagens rester. Men tror ni inte jag glömmer den hemma i kylskåpet då? Klart jag gör. Så det blev salladsbar idag också!

Dagens stass:

IMG_0251T-shirt – H&M // Byxor – RUT&CIRCLE (Exact) // Skor – STEVE MADDEN

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *