11.7.2017 – Clarion

Liksom de senaste gångerna vi varit i Stockholm för att hälsa på sambon på jobbet så bor vi på Clarion Hotel Stockholm. Tycker det är ett bekvämt hotell att ha barn med på. Det ligger bra beläget med aktiviteter och butiker i närheten och så är det förstås väldigt fräscht och har urtrevlig personal.

Ett stort minus är att de tagit bort lekplatsen som de hade i matsalen tidigare. Den var till stor hjälp vid frukosten då man ville hämta mat eller själv sitta och äta i lugn och ro efter att man fått mat i barnet/barnen. Den här gången var det inte riktigt lika rofyllt att sitta där, även om jag hade världens duktigaste tjej med mig.

Vi har tillbringat stor del av dagen just vid hotellet, men imorgon skall vi säkert hitta på något roligare att sysselsätta oss med. Kanske åka till Mall of Scandinavia, det lär hon ju tycka är jätte kul, haha. Nämen där har de säkert något bra lekrum att hänga i, och så får jag gå i lite butiker medan hon sover sin dagssömn. Vi får se vad vädret tillåter helt enkelt!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *