11.7.2016 – 30-års festen

-inlägget är ett kommersiellt samarbete-

Vilken helg. Vilket ställe, vilket väder och vilka fantastiska människor som var med och firade oss i lördags! Vi var ett gäng på ungefär 40 personer som möttes upp vid den fantastiska gården i Vitsand. Det här stället kräver en presentation för sig, för det är så himla fint. Helt perfekt att ha dylika evenemang på. Eller varför inte för att hyra som semesterstuga en vecka?  Samla ihop familjen, föräldrarna och svägerskan med familj, och flytta in på den här härliga gården för en vecka.

IMG_4554

På gården finns ett större hus med sovplatser för 8-10 personer, en fin bastubyggnad med balja samt en stor lada/matsal där man kan sitta och äta långdragna middagar till sent in på natten (som man sig bör under våra ljusa sommarnätter). Nere vid vattnet finns en liten strand där man kan plaska och en stor brygga med plats för flera båtar. Man kan alltså utan problem bjuda in sina båtkompisar över dagen, platsen ligger bara 10 minuter från Ekenäs centrum!

IMG_4532

IMG_4536

IMG_4535

IMG_4533

IMG_4537

Som ni ser finns det även möjlighet till olika utomhusaktiviteter på gården. Beachvolley, frisbeegolf, vanlig golf, pilkastning, fotboll osv. Vi hade faktiskt inga lekar eller tävlingar den här gången, men både volleybollnätet, golfklubborna och frisbeena var i flitig användning ändå.

IMG_4569

Strax efter klockan 16 började gästerna droppa in en efter en. Vissa kom båtvägen, medan andra tog sig dit med bil. Den vägen tar det inte heller mer än 10-15 minuter in till stan.

 IMG_4576IMG_4579

Vi dukade upp med långbord ute på gräset, vi hade ju sån himla tur med vädret! Det kändes ändå tryggt att veta att vi alla hade fått plats inne i ladan, ifall vädret inte hade varit på vår sida.

IMG_4578

IMG_4586

IMG_4589

IMG_4590

IMG_4595

IMG_4588

Så här såg det ut sedan, en god bit in på natten. Långa diskussioner, mycket skratt, dans och allmänt bra fiilis. Så fin kväll, är så tacksam över alla våra kompisar om tog sig tid att komma!

IMG_4566

Är du också intresserad av att hyra denna fina gård så kan du läsa mer om stället och hitta kontaktuppgifter till Motel Marine här.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *