11.7.2014 – Till sommarbröllop

Fick en fråga för några dagar sedan om tips på klänningar till bröllop. Själv tycker jag det viktigaste till ett sommarbröllop (förutom det självklara – bär inte vitt!) är att klä sig somrigt. Du skall inte på bal, så glöm långa sidenklänningar eller andra överfestliga material. Långklänning tycker jag är riktigt snyggt, men satsa då på chiffong eller helt enkelt ett skönt bomullsmaterial. En annan viktig regel, klä dig inte för avslöjande! Det är varken snyggt eller respektabelt på en sådan tillställning att bära en klänning som knappt täcker härligheterna. Du vill ju inte ta fokus från bruden på något vis denna dag. Dessutom tycker jag att man gärna kan vara lite ”layed back” på ett sommarbröllop, kombinera t.ex klänningen med ett par sköna sandaler eller ballerinas istället för att trippa runt i höga och obekväma klackar hela kvällen.

Här är några exempel på klänningar jag tycker kunde passa ett sommarbröllop. Samtliga klänningar från Nelly.

Pictures32

Om jag själv gå på bröllop i sommar skulle jag självklart välja en klänning från min egen butik. Älskar det här mönstret från Dry Lake och de passar perfekt till sommarbröllop!

Coll6

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *