11.6.2015 – saker som gör mitt liv enklare

Har två nya prylar som gör mitt liv lite (eller ganska mycket) lättare. Det ena är den här sittern som jag köpte av Danni här om dagen. Nu kan Minou sitta med och iaktta i vilket rum som helst, så även om famnen nog fortfarande är bäst så är hon rätt så nöjd i den här också.

  
  

Det andra är babylarmet jag köpte på Veikon Kone i Karis igår. Otroligt hur mycket jag fick gjort medan damen sov och jag grejade uppe på vinden tidigare idag! Så. Nöjd. Dessutom har babymonitorn nattlampa och vaggvisor i sig. Keikkor & grejer.

  
  

You may also like

Inga kommentarer

    1. Jo, jag körde också där förbi, visste inte att det flyttat! 😊 nu är det på Köpmansgatan där ovanför Aktia i backen, som optikern/glasögonaffären var förr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *