11.5.2016 – En tia

Utforskade nya Raseborgska marker idag då jag avverkade dagens egenträning på order av coachen, 10km lugn joggning. Jag tog bilen ut till brigadparkeringen i Dragsvik och lunkade därifrån vidare ut i skogen. Det är så kul att springa på nya ställen! Man hinner aldrig tänka på att man blir trött eller att det känns tråkigt. Dessutom gjorde Malin & Kugge mig sällskap, så det gick lätt som en plätt.

image

Imorgon skall Minou på 1-års kontroll. Det skall bli så intressant att se hur mycket hon växt sen sist, för jag tycker hon har blivit så himla stor nu. Både lång och tung. Ser däremot inte fram emot de tre sprutor (vacciner) hon skall få. Usch, då man skall sitta där och tvångshålla henne stilla! Jätte jobbigt. Kan vara att det inte bara är en flicka som tjuter då…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Åh! Har du sprungit i mina hoods? G-skogen har så många fina rutter, och jag älskar den utmanande terrängen.

    1. Jepp, har varit där i dina hoods och snokat 🙂 Sprang dock bara längs med sandvägen förbi ridstallet den här gången, nästa gång skall jag leta upp någon mysig skogsstig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *