11.5.2015 – första vagnturen

Hade inte tänkt ta lilla M utomhus på någon vagntur ännu idag, men medan vi hade besök blev det ändå en liten spontantur ner till bryggan nedanför huset. Spontantur som sagt. Klädd som en uteliggare i mjukisar, sneakers och parkas… Ingen hot mamma precis. Vi fick i alla fall provköra Emmaljungan för första gången, och den lilla runda vi gick så kändes den riktigt bekväm.

  
Killen såg i och för sig inte så mycket vettigare ut än mig i sina skitiga arbetsbyxor och skor han heller, så vi matchade väl varandra på så vis. Här sitter vi, lillfamiljen, framför vår röda stuga.

  
Den enda som såg representbel ut under premiärrundan var nog M själv. Så söt i sina björnöron! 😍

  

You may also like

Inga kommentarer

 1. Ni verkar ju ha kommit igång riktigt bra med lillisen!

  Vet att du har annat att tänka på nu, men undrar om du i något skede kunde skriva ett inlägg om hur du startade ditt företag? Är väldigt intresserad av vilken form av företag du har grundat och internetbutiks branchen i sig. Vad är det viktigaste att tänka på i början etc.

  Grattis än en gång för prinsessan!

  1. Tack snälla! Självklart kan jag göra det. Det är inte meningen att det hår enbart skall bli en babyblogg, så kommer nog att fortsätta skriva om annat också! Men det är klart att mitt liv kommer att kretsa väldigt mycket runt bebis nu de första veckorna iaf, så det blir säkert mycket sånt nu i början ändå.. 🙂

 2. Så söta!! 😍 Och jag instämmer med Heidi, kite svårt att förstå att du faktiskt är MAMMA nu?! Men du kommer vara en otrolig morsa, avis på lilla M!

  1. Joo.. 😊 Robbe tyckte hon likna på Moa när hon var liten bebis, när vi var på Socis tidigare! Men jag minns inte hur Moa såg ut som spädis…

 3. Mysgumman ändå! Tyckte också att vår dam liknade en eskimå när vi åkte hem från BB men er är ännu rundare om kinderna, godis! Kul att veta att ni bor i det där huset, stod faktiskt med svärmor o talade om hur mysigt det vore med sån utsikt som ni har därifrån här om dagen… 🙂 Kram!

  1. Ja utsikten är det faktiskt inget fel på här 😊 ni får komma på kafferep nån gång. Hoppas ni har det bra och att allting löper på smidigt för er! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *