11.4.2015 – tidig morgon

Godmorgon! Här har vi varit vakna sedan… 02.30. Eller jag, rättare sagt. Både bebén och killen har sovit tungt. För första natten på länge har magen känts lugn och lätt att sova med, men då hittar ju förtsås inte den där John fram istället. Så här är ungefär vad jag sysslat med istället.

02.30 – 03.45  Stirrade i taket och väntade på sömnen

03.45 – 04.45  Gav upp, gick ner, åt knäckebröd och såg senaste avsnittet Vikings

05.00 – 05.30  Gick upp igen för att göra ett nytt försök med sömnen

05.30 – 06.00  Såg mig besegrad, gick ner, vek byke

06.00 – 07.00  Jobbade vidare

07.00 →     Det är nu det. Skall laga frukost åt mig och se ett avsnitt Suits. Och antagligen somna på soffan just innan väckarklockan ringer.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. mm, det är ganska störande faktiskt! Men förhoppningsvis är jag så trött ikväll då istället att nästa natt blir bättre 🙂

  1. Oh no, sov inte heller inatt och då är jag inte gravid. Drack mjölk, planerade tvättstuge inredning och dagens träning. Är imponerad hur du orkar 😄 för jag är helt förstörd efter en sån här natt. Lycka till med babyn 🍼👣

    1. Men att planera tvättstuga och träning mitt i natten låter ju kul, haha!
      Så länge man är igång går det bra, men efter jobb och barnkalas kan det bog hända att jag är ganska mör ikväll 😂 tack snälla du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *