11.3.2018 – brev från nattvakaren

Klockan är 04.22 och väckarklockan ringer om en dryg halvtimme. Nattens sovsaldo about 2,5h. Så har mina nätter sett ut nu den senaste veckan (innan dess snittade jag ändå typ 5h) och jag ser i kors. Ändå har jag inte lyckats somna om nu på närmare två timmar som Milton faktiskt sovit! Antar att kroppen gått in i någon försvarsposition och vägrar få ro efter allt vakande.

Men ja, orsaken till den tidiga väckningen. Vi skall tydligen ut och kryssa igen. Har egentligen noll fiilis för det men har blivit lovad i princip så mycket sovtid jag vill i hytten under dagen, så jag nappade på förslaget ändå. En mörk hytt mitt på dagen låter plötsligt mycket frestande. Och frukost buffé förstås. Älskar frukost!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *