11.3.2016 – Fredag

Jag är tillbaka hemma i stugan och sitter och dricker mitt morgonkaffe som bäst (ja, kl.12 på dagen). Steg upp klockan 7 och började fixa morgonstallet. Fodrade hästarna, släppte ut dem och städade boxarna (9st!). Pjuh! Det får duga som dagens träning. Speciellt då jag redan har träningsvärk efter gårdagens ridpass också, haha!

Natten då -hur gick den!? Ja, det undrar ni förstås. Jag sov rätt så bra, men vaknade nog 3 gånger under natten som jag gissade att jag skulle. Runt de tider som jag oftast är upp till Minou. Skillnaden var ju att nu behövde jag inte stiga upp och traska för att trösta gråtande barn, utan kunde bara stänga ögonen genast igen och sova vidare.

image

Nu väntar jag på att den här lilla björnen ska vakna ur sin skönhetssömn så jag får pussa sönder henne ♥

Kika in senare idag, då blir det tävling här på bloggen!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *